•  Snabb leverans (2-4 dagar)
  •  Trygg betalning med Klarna
  •  Fackhandel för hundsport
0

HOW IT ALL BEGAN

LÁSZLÓ BOTH (LACI)
är fadern, hjärtat och själen i varumärket Musher. Varumärket grundade han för 24 år sedan, med engagemang och ren viljekraft. Varumärket som inte föddes i ingenjörs- eller vetenskapliga laboratorier, utan genom praktiska erfarenheter, i hjärtat av Transsylvanien.

HUR FÖDDES VARUMÄRKET MUSHER?
"1997, när jag fick mina två första Huskies, kunde jag för mitt liv inte få tag i ett par bra selar till dem så att jag kunde fästa dem i släden. Till slut, efter många komplikationer, lyckades jag skaffa en extremt väderbiten sele, som jag använde som grund för att göra två egna. Sedan började jag förbättra dem. Jag gjorde mycket research, pratade med nordiska hundägare, vi började sakta organisera möten, tävlingar. Alla hade problem med att få rätt utrustning, så de vände sig till mig när de såg att jag löst mina problem.Jag kunde inte få en släde att använda som mall, men jag använde bilder som laddats ner från nätet för att beräkna rätt mått och byggde en. Så i princip kunde de andra få allt av mig som de behövde för pulka.”

VAD GÖR MUSHER UNIK, VAD ÄR DESS ESSENS?
"Alla ovan nämnda saker. Det började inte med en kall affärsplan, jag gjorde ingen marknadsundersökning eller investerade kapital, jag löste bara ett problem som jag råkade dela med andra, och insåg sedan att det här var vad jag behövde: Jag kan ge människor de verktyg de kan använda för att ge sig ut på äventyr med sina hundar som de aldrig drömt om.”

VAD BETYDER MUSHER FÖR DIG?
"Allt. Mina bästa år, mina svåraste år, tillfredsställelse, besvikelse, frihet, erkännande, ambitioner, planer och den förfäders allians vi har med hundar."

VILKET RÅD SKULLE DU GE ELLER VILKET BUDSKAP HAR DU TILL DEM SOM KÖPER EN MUSHER SELE TILL SINA HUNDAR ELLER MÖTER MÄRKET FÖR FÖRSTA GÅNGEN?
"Det viktigaste är att välja rätt storlek. Selen måste passa hunden perfekt så att hunden gärna rör sig i den. Se dessutom till att använda den regelbundet, låt den inte bara samla damm i hörnet. Det är viktigt för både hunden och ägaren. Selens väderbeständighet står i proportion till hälsa och lycka. Vi använder denna attityd i vårt arbete."

Produkten har blivit tillagd i varukorgen